Categories :

Waar is de Mol Japan?

Waar is de Mol Japan?

Voor het tiende seizoen dook de Mol onder in Japan. Vanaf de haven van Nagasaki reisde de deelnemers door naar Sendai, Yamagata en Yamadera. Toch leek het er even op dat ze gewoon in Nederland waren. Het verlaten themapark “Holland Village” in Nagasaki leek namelijk wel heel erg op een Nederlands dorpje.

Welk lied van Gers Pardoel?

Hij werd vooral bekend met het nummer Ik neem je mee (2011), dat in de Nederlandse Top 40 uitgroeide tot de grootste hit ooit van een Nederlandse artiest.

Wie is de vader van Gers Pardoel?

Gers Pardoel is vader geworden van een dochter. Het is het tweede kind van Pardoel en zijn vriendin Selina van Gool. Dat maakt de rapper maandag bekend op Instagram.

Welke stad woont Gers Pardoel?

Sinds 2013 betrekt de Brabantse Gers Pardoel een villa in Tilburg. Omdat de zanger annex rapper voornemens is om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen, heeft hij de villa onlangs op naam van zijn vriendin gezet.

Waar is De Mol RTL?

Waar is De Mol? is een televisieprogramma dat wordt uitgezonden door SBS6 en gepresenteerd wordt door Johnny de Mol….

Waar is De Mol?
Speelduur 60 minuten
Presentatie Johnny de Mol
Voice-over Johnny de Mol
Land Nederland

Waar is De Mol voetballer?

De allerlaatste gast van Waar is De Mol? ooit – voetballer en wereldster Arjen Robben – heeft zich de vorige avond namelijk afgemeld. De Mol: „Hij belde me met het bericht dat hij door de nieuwe coronamaatregelen van zijn club FC Groningen niet meer mocht.

Hoe oud is het liedje Ik neem je mee?

‘Ik Neem Je Mee’ is alweer de tweede single van debuutalbum Deze Wereld Is Van Jou dat 30 september 2011 verschijnt.

Heeft Gers Pardoel een tweelingbroer?

Playmate Beau Hesling (27) en Robbie Pardoel (33), de tweelingbroer van zanger Gers Pardoel, krijgen een dochter. De twee zijn sinds oktober 2013 een setje.

Hoe oud is Gers Pardoel?

40 jaar (12 mei 1981)
Gers Pardoel/Age

Waar is Gers Pardoel geboren?

Nijmegen, Nederland
Gers Pardoel/Place of birth

Waar is de Mol wanneer op tv?

Aan de overige 9 deelnemers de taak uit te vinden wie de mol is. Wie is de mol? 21 was vanaf 2 januari 2021 elke zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO 1. Het 21e seizoen werd gepresenteerd door Rik van de Westelaken.

Waar is de Mol terug kijken?

Waar is de Mol gemist? Kijk het op TVblik!