Categories :

Wat kosten het veer Vlissingen Breskens?

Wat kosten het veer Vlissingen Breskens?

Een los kaartje (enkele reis) kost nu nog 3.15 euro. Dat wordt 4,50 euro. Buiten de zomermaanden gaat een enkeltje maar een dubbeltje meer kosten: 3.25 euro.

Hoe laat gaat de boot naar Breskens?

Afvaart Breskens 10:18.

Hoe lang duurt overtocht Breskens Vlissingen?

De oversteek duurt ongeveer 23 minuten.

Kun je met de boot van Breskens naar Vlissingen?

De Westerschelde Ferry verzorgt de veerdienst tussen Vlissingen en Breskens voor voetgangers en fietsers. Met twee boten, de Prins Willem-Alexander en de Prinses Máxima, zorgen we iedere dag voor een comfortabele en betrouwbare overtocht.

Wat kost het veer?

De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsen en brommers. De veren varen de hele dag en de hele nacht.

Hoe geraak je in Vlissingen?

U vindt de veerhaven in Vlissingen naast het treinstation iets buiten de binnenstad. U loopt in een minuut van het station in Vlissingen naar de veerboot. Vaak ligt de veerboot al te wachten als de trein aankomt. Het station en de haven van Vlissingen liggen enkele kilometers buiten het centrum.

Hoe laat boot Texel?

De veerboot (TESO) vaart ieder uur van ‘s ochtends 6:30 uur t/m ‘s avonds 21:30 uur vanuit Den Helder. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Op zon- en feestdagen begint de dienst – afhankelijk van het seizoen – één of twee uur later.

Welk eiland ligt Breskens?

Breskens

Plaats in Nederland
(Details) (Details)
Provincie Zeeland
Gemeente Sluis
Coördinaten 51° 24′ NB, 3° 33′ OL

Wat is er te doen in de buurt van Vlissingen?

  • Boulevard van Vlissingen. 407.
  • Zeeuws maritiem muZEEum. 161.
  • Badstrand. Stranden.
  • Panorama Walcheren. Bezienswaardigheden & bijzondere plaatsen.
  • Standbeeld Michiel Adriaanszoon de Ruyter uit 1841. Historische locaties • Monumenten & standbeelden.
  • Sint Jacobskerk Vlissingen uit 1558.
  • Nollebos.
  • Het Arsenaal.

Wat kost de pont Amsterdam?

De verbindingen over het IJ zijn gratis voor fietsers, voetgangers, brommers en scooters. De gemeente heeft hiervoor gekozen, omdat de pont voor deze categorieën reizigers de enige mogelijkheid is om vanaf het centrum van Amsterdam het IJ over te steken.

Wat ligt er aan de overkant van Vlissingen?

De gemeentegrenzen van Vlissingen strekken zich officieel uit over de Westerschelde tot aan de paalhoofden van West-Zeeuws-Vlaanderen. Maar één klein stukje gróndgebied valt daar sinds kort ook onder: het havenhoofd van Cadzand.