Categories :

Kan man rejse til Cairo?

Kan man rejse til Cairo?

Generel anbefaling. Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Egypten pga. høj risiko for smitte med coronavirus. Færdigvaccinerede og tidligere smittede med fast bopæl i Danmark samt deres medrejsende børn under 18 år er undtaget denne anbefaling om, at alle ikke-nødvendige rejser frarådes.

Kan man kører til Egypten?

Den hurtigste og sikreste måde at rejse rundt i Egypten på, det er via indenrigsflyvninger, da det ofte er forbundet med en vis risiko at rejse længere via bil. Der er daglige flyvninger mellem Kairo, Luxor, Aswan, Sharm El Sheikh, Alexandria, Mersa, Hurghada, Matrouh, mv. Man skal være 25 år før man kan leje bil.

Hvor mange penge skal jeg have med til Egypten?

Det er helt op til dig, hvor mange penge du vil medbringe. Vi anbefaler dog, at du altid bærer mellem 100 og 500 ægyptiske pund på dig, hvis du tilfældigvis støder på noget på det lokale marked.

Kan man betale med euro i Egypten?

– man kan betale i enten pund, amerikanske dollar eller euro). Det er også muligt at søge om et e-visum (koster også 25 USD og tager ca. 7 dage i sagsbehandlingstid). Du kan læse meget mere om visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

Kan man rejse til Egypten med fremmedpas?

Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse. Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes kun til udrejse; kræver stempel fra immigrationsmyndighederne. EU-nødpas anerkendes til udrejse; kræver stempel fra immigrationsmyndighederne. Passet skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed.

Er det sikkert at rejse til Sharm el Sheikh?

Ja, der er steder man ikke bør rejse til i Egypten, men Sharm el Sheikh er et lukket område som har deres helt egne regler og love. Holder man sig til Sharm el Sheikh, så er det ikke farligere end til et hvilket som helst sted i Europa.

Hvor lang tid tager det at køre til Egypten?

4 timer og 40 minutter at flyve de 3198 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Cario Lufthavn i Egypten. Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Hurghada Internationale Lufthavn (Hurghada). Det tager Ca.

Hvor mange penge må man have med?

Rejser du ind i eller ud af Danmark med kontanter eller andre likvide midler, der svarer til en værdi af 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller mere, skal du angive beløbet til Toldstyrelsen.

Hvor skal man bo i Egypten?

Populære rejsemål i Egypten til byferier

  • Kairo. Museer, Historie, Gamle vartegn.
  • Hurghada. Afslapning, Strande, Snorkling.
  • Sharm el-Sheikh. Afslapning, Strande, Dykning.
  • Alexandria. Fisk og skaldyr, Gåture på stranden, Afslapning.
  • Ain Sokhna. Afslapning, Familievenlige aktiviteter, Strande.
  • Dahab.
  • Luxor.
  • El-Alamein.

Kan man købe alkohol i Egypten?

Egypten er et land, der er stærkt påvirket af religionen islam. Islam tillader ikke spiritus, hvilket betyder, at man ikke kan købe øl og vin i forretningerne i området. Hvis du vil købe alkoholdige drikkevarer, skal du i stedet gå til en af ​​taxfree-butikkerne, der findes i Hurghada og El Gouna.

Er det dyrt i Egypten?

Er Egypten et dyrt land? Priserne på basisprodukter i Egypten er lavere end i Danmark. Du skal betale 3.17 gange mindre for shopping i Egypten end i Danmark. Den gennemsnitlige indkvartering omkostninger i Egypten spænder fra: 104 DKK (261 EGP) i Hostel til 224 DKK (560 EGP) i 3-stjernet hotel.

Hvad koster et visum til Egypten?

Danske statsborgere og andre nationaliter, som ønsker at besøge Egypten, skal nu inden afrejse have et godkendt og gyldigt visum til Egypten. Rejsende kan med fordel ansøge om et visum til Egypten igennem denne side. Et visum til Egypten koster 99 USD.

Hvilken valuta er i Egypten?

Egypten er en meget populær rejsedestination blandt turister fra mange lande, før det flyver er det meget vigtigt at finde ud af, hvilken valuta der bruges i landet. Når du kender landets nationale valuta, kan du beslutte, hvilken valuta du vil tage til Egypten for at udveksle den mere rentabelt.

Hvor er Egypten?

Rejseguide til Egypten. Sidst opdateret 6 måneder siden. Egypten (staves og udtales også Ægypten) er et land, der er beliggende i den nordlige del af Afrika. Egypten grænser op til Libyen i den vestlige del af landet, Sudan i den sydlige del af landet og Gaza-stribe samt Israel i den østlige del af landet.

Hvad er sikkerheden i Egypten?

Rejseguide til Egypten 1 Sikkerhed. Sikkerhedssituationen i Egypten kan være meget varierende. Det er derfor en rigtig god idé at holde sig… 2 Visumregler. Der er visumpligt i Egypen, men du kan få visum ved indrejsen. Der er mulighed for et 30 dages turistvisum… 3 Bedste rejsetidspunkt. Egypten kan besøges hele året, men det mest behagelige tidspunkt at besøge landet er i… More