Categories :

Is eBay 2e hands?

Is eBay 2e hands?

eBay is een van de grootste veilingssites van de wereld. Op eBay kan iedereen nieuwe en tweedehands spullen kopen en verkopen. eBay bestaat sinds 1995 en werd opgericht in Californië. In 2015 heeft eBay meer dan 100 miljoen geregistreerde accounts.

Is eBay in Belgie?

Het bedrijf was echt wel een pionier in de online aankoop en verkoop, bevestigt ook Carine Moitier, oprichtster van Cross-border Commerce Europe. “In 2005, toen eBay naar België kwam, deed het iets wat anderen nog nooit hadden gedaan.

Hoe weet je of eBay betrouwbaar is?

De eBay-community houdt vast aan waarden als open communicatie en eerlijkheid, en de overgrote meerderheid van kopers en verkopers bij eBay is betrouwbaar. Voor een veiligere handelsomgeving biedt eBay je bij elke aankoop of verkoop diverse vormen van bescherming.

Hoe werkt eBay in Nederland?

eBay is een wereldwijde online handelsplaats….Zo werkt eBay:

 1. Een verkoper biedt een object aan op eBay.
 2. Bij een veiling begint het bieden bij een prijs die door de verkoper is opgegeven.
 3. Bij een Nu kopen-aanbieding gaat het object naar de eerste koper die bereid is de prijs van de verkoper te betalen.

Is eBay van Google?

EBay is een van de grootste veilingsites op het internet voor het aanbieden van nieuwe of tweedehands spullen….

eBay
Oprichting 1995
Oprichter(s) Pierre Omidyar
Sleutelfiguren Jamie lanonne, CEO en president Pierre Omidyar, oprichter Paul S. Pressler, voorzitter raad van bestuur
Hoofdkantoor San José, Californië

Kan ik verkopen op eBay?

Als je een object wilt aanbieden, klik je op Verkopen boven aan alle pagina’s. Als je objecten op eBay wilt verkopen, moet je het volgende doen: je inschrijven als lid en. een verkopersaccount aanmaken.

Hoe kan je iets kopen op eBay?

U kunt bijna alles kopen op eBay….Ga als volgt te werk:

 1. Zoek een object. Voer trefwoorden in het zoekvak boven aan elke pagina in of blader door onze lijst met rubrieken op de homepage.
 2. Verzamel informatie over het gevonden object.
 3. Bekijk de feedback van de verkoper.
 4. Bied op het object of koop het object met Nu kopen.

Is eBay gratis?

Objecten op eBay aanbieden is gemakkelijk, veilig en vaak gratis. Je krijgt elke maand een aantal gratis aanbiedingen en je betaalt alleen kosten als je object wordt verkocht, als je extra opties toevoegt en als je ervoor kiest je aanbiedingen op een eBay-site te promoten.

Is eBay Duitsland betrouwbaar?

Ik koop regelmatig iets op ebay ,meestal in Duitsland en dat gaat prima. Je kunt met Paypal betalen, ze bemiddelen als er iets misgaat. Is mij net gebeurt (met een verkoper uit de VS) en ik heb gewoon mijn geld terug gekregen. Ik betaal ook vaak via de Postbank met een Internationale Overschrijvingskaart.

Is Etsy een betrouwbare site?

Is Etsy betrouwbaar? Etsy is een beursgenoteerd bedrijf waar dagelijks duizenden bestellingen plaats vinden. In onze ogen is Etsy daarmee een betrouwbare partij. Deze marktplaats fungeert als middelman tussen koper en verkoper van unieke producten wereldwijd.

Hoeveel procent krijgt eBay?

Wanneer je object wordt verkocht, betaal je 10% van de uiteindelijke verkoopprijs van het object. We noemen dit verkoopcommissie. Voor aanbiedingen die worden gemaakt in de rubriek Auto’s en Motoren gelden andere kosten. Als je object niet wordt verkocht, betaal je meestal geen verkoopcommissie.

Wat verkoopt goed op eBay?

Wat het best verkoopt op eBay

 1. Diabetische teststroken.
 2. Fitness activiteit trackers.
 3. Apple laptops.
 4. Video game consoles.