Categories :

Welke opleidingen heeft Windesheim?

Welke opleidingen heeft Windesheim?

Je hebt bij hogeschool Windesheim de keuze uit een vierjarige bachelor (in voltijd, duaal, deeltijd óf afstandsleren), een tweejarige Associate degree (Ad), een cursus, een post-hbo-opleiding, een module (zowel bachelor- als een mastermodule) óf een master!

Hoeveel studenten heeft Windesheim Almere?

Bij Windesheim in Almere en Zwolle studeren ruim 24.000 studenten, honderden cursisten en werken ruim 2

Waar staat Windesheim voor?

Windesheim heeft zijn naam mogelijk te danken aan een heim (= woonplaats) aan een winde (=kromming in een waterloop of weg). Tot de Reformatie stond in Windesheim het moederklooster van de Congregatie van Windesheim.

Hoe heet de hogeschool in Zwolle?

Hogeschool Viaa, tot september 2014 de Gereformeerde Hogeschool (GH) geheten, is een hogeschool in Zwolle. De school heeft vijf opleidingen en telt ongeveer negentienhonderd studenten.

Welke studies in Zwolle?

Dan kun je kiezen uit maar liefst vier hogescholen: Windesheim, Viaa, Katholieke Pabo en ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. De hogescholem bieden verschillende opleidingen aan en hebben elk hun eigen kwaliteiten. Er is dus voor iedereen een passende hogeschool en hbo-opleiding in Zwolle.

Welke hbo opleiding deeltijd?

Wil je een hbo-bachelor in deeltijd gaan volgen dan ben je in principe toelaatbaar tot de opleiding als je beschikt over één van de volgende diploma’s:

  • havo/vwo, met het juiste profiel of toelaatbare vakkenpakket.
  • mbo, bve-diploma met niveau 4.

Hoeveel organisaties heeft Windesheim?

Windesheim is één van de partners van Climate Campus, een netwerk van meer dan veertig organisaties en bedrijven die samenwerken voor een klimaatbestendige IJssel Vechtdelta.

Hoeveel studenten wonen in Zwolle?

In Zwolle wonen 5.836 studeren 20.056 studenten. De stad telt 6 onderwijsinstellingen: 6 hogescholen Er is van alles te doen in Zwolle: zo zijn er 62 cafés 2 musea 2 bioscopen 3 theaters Wil jij gaan studeren in Zwolle?

Hoe staat Windesheim aangeschreven?

Hogeschool Windesheim scoort een tweede plaats in de onderzoeken van Keuzegids Hbo en Elsevier Weekblad naar de kwaliteit van hbo-opleidingen in Nederland. Waar Windesheim bij Elsevier stijgt van de derde naar de tweede plaats, staat Windesheim in de Keuzegids Hbo al vier jaar op rij op de tweede plaats.

Hoe lang bestaat Windesheim Zwolle?

Windesheim is ontstaan in 1986 door het samengaan van de Chr. Sociale Academie “De IJsselpoort (CSA) en de Chr. Academie voor Journalistiek (CAJ) in Kampen, de Chr.

Hoelang bestaat Windesheim?

Windesheim is ontstaan in 1986 door het samengaan van de Chr. Sociale Academie “De IJsselpoort (CSA) en de Chr.

Welke hogescholen zijn er in Nederland?

Hogescholen

  • Aeres Hogeschool.
  • Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
  • ArtEZ University of the Arts.
  • Avans Hogeschool.
  • Breda University of Applied Sciences.
  • Christelijke Hogeschool Ede.
  • Codarts Rotterdam.
  • De Haagse Hogeschool.