Categories :

Wat dekt een DKV verzekering?

Wat dekt een DKV verzekering?

Terugbetaling van medische kosten gelinkt aan een hospitalisatie. Terugbetaling van medische kosten voor en na een hospitalisatie. Terugbetaling van medische kosten van een zware ziekte, tijdens of zonder een hospitalisatie. Vrije keuze van arts en ziekenhuis.

Wat is een hospitalisatieverzekering DKV?

Hospitalisatie. DKV biedt je een volledig gamma hospitalisatieverzekeringen dat tegemoet komt aan al je noden. Ze bieden je de beste bescherming terwijl ze je financiële risico’s en administratieve rompslomp beperken.

Wat kost een hospitalisatieverzekering bij DKV?

Simulatie voorbeeld DKV hospitalisatieverzekering

Leeftijd persoon DKV Hospi Flexi DKV Hospi Select
20 jarige 253€/jaar* 270€/jaar*
40 jarige 444€/jaar* 349€/jaar*

Wat doet DKV?

​DKV Belgium N.V. werd opgericht in 1964, als eerste buitenlands filiaal van de Deutsche Krankenversicherung AG. Ondertussen is DKV uitgegroeid tot de Belgische specialist op het vlak van private ziekteverzekeringen. Op het vlak van individuele ziekteverzekeringen bekleden wij de leiderspositie in België.

Wat dekt hospitalisatieverzekering AG Insurance?

AG Care Hospitalisatie betaalt uw gemaakte medische kosten terug; tijdens de opname, maar ook bij de voor- en nabehandeling (1 maand voor tot en met 3 maanden na de hospitalisatie). Bovendien worden de behandelingskosten van een zware ziekte het hele jaar door terugbetaald, zelfs zonder ziekenhuisopname.

Wat dekt de hospitalisatieverzekering cm?

Het CM-Hospitaalplan is een degelijke kostendekkende verzekering die tegemoetkomt in de kosten: van je hospitalisatie (ook bij dagopname); van de voor- en nazorg vanaf een maand voor de hospitalisatie tot drie maanden erna; van ambulante zorg bij bepaalde ernstige ziekten.

Wat dekt AXA hospitalisatieverzekering?

Deze collectieve verzekering dekt wereldwijd de medische kosten voor een hospitalisatie en zware ziekten van loontrekkenden en zelfstandige bedrijfsleiders. en eveneens in de kosten voor land- of luchtvervoer, ook al komt de Belgische wettelijke ziekteverzekering niet tegemoet.

Wat valt er onder hospitalisatieverzekering?

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering die jou en je gezin beschermt tegen de kosten van een (onverwachte) ziekenhuisopname. Dat kan gaan om daghospitalisatie of langdurige opname. Hoe dan ook voorkom je met een hospitalisatieverzekering onaangename financiële verrassingen achteraf.

Wat kost een hospitalisatieverzekering bij cm?

Maandpremie 2021 per aangeslotene

Van 50 tot en met 59 jaar 11,13
Van 60 tot en met 64 jaar 19,14
Van 65 tot en met 69 jaar 20,37
Vanaf 70 jaar 30,22
Bij aansluiting na de 60ste verjaardag

Hoeveel kost een hospitalisatieverzekering bij KBC?

Periodieke premiebetaling met minimale storting van 12,50 euro op maandbasis. Op dit product is het Belgisch recht van toepassing. Je tussenpersoon is het eerste aanspreekpunt voor je klachten.

Wat dekt cm Hospitaalplan?

Wat dekt hospitalisatieverzekering niet?

Het ene contract is het andere niet Sommige hospitalisatieverzekeringen gaan nog veel verder en dekken een heel pakket van andere kosten. Denk aan de verblijfskosten van een ouder op de kamer van een kind (rooming-in), geneesmiddelen die uw mutualiteit niet terugbetaalt of alternatieve behandelingen.

https://www.youtube.com/watch?v=YvmezMAYIL0