Categories :

Miten kollaasi voidaan tehdae?

Miten kollaasi voidaan tehdä?

Kaikki voidaan tehdä hyvin tuloksin parissa minuutissa, tai kollaasi voidaan tehdä pikkutarkasti ajatuksen ja ajan kanssa, taiton ja monien graafisten elementtien puolesta. Jos käyttäjä rekiströityy, hän saa FotoJet Plus-ohjelman seitsemän päivän ilmaisen koeversion.

Miten tehdä kollaasin käsityönä?

Kollaasit ovat hienoja blogeissa, joten näytän tässä yhden ohjeen kollaasin tekoon. Ilmaisella Picasalla saa tehtyä helposti “automaattisesti” kollaasin, mutta jos haluat vaikuttaa itse kuvien järjestykseen, niiden asentoon yms. silloin se pitää tehdä käsityönä.

Kuka tekee kollaasin kuvista terälehtiä?

Aluksi käyttäjä voi valita esimerkiksi, tehdäänkö kollaasin kuvista nelikulmaisia, pyöreitä, sydämen vai tähden, ruudun vai peräti kukan terälehtien muotoisia. Me koetimme pitää piZap-kuvakollaasimme pelkistettynä, mutta erilaisten tarrojen ja tekstimahdollisuuksien kanssa voi mopo lähteä keulimaan helposti.

Halutessasi voit muokata kollaasia?

Halutessasi voit muokata kollaasia, sillä FotoJet tarjoaa työkalut sekä kuvien että kuvatekstien hienosäätöön ja erilaisten tehosteiden lisäämiseen. FotoJetin hyvä puoli on, että se on ilmainen, ei vaadi rekistreröitymistä mutta siinä on kuitenkin runsaasti toimintoja.

Mitkä ovat kollaasien hyödyt?

Kollaasiin saa liitettyä monta pientä kuvaa yhdeksi suureksi kuvaksi, mikä on hyödyllistä, koska kaikkien kuvien laittaminen postaukseen yksitellen tekisi postauksesta pitkän ja vaikealukuisen. Itselläni ei ollut ennestään paljoakaan kokemusta kollaasien tekemisestä, mutta halusin kovasti oppia tekemään niitä.

Miten voit lisätä kollaasikuvaan eri tasoja?

Seuraamalla alla olevia ohjeita voit lisätä uuden kuvan kollaasikuvaan erillisenä tasona. Näin voit muokata jokaista kuvaa erikseen. Kun kaikki kuvat on koottu lopulliseen kuvaan, voit muokata sen kokoa tai siirtää tasoja (lisättyjä kuvia).